KIVAA JUHLAA JA KOKOUSTA.

LOUNGE CAVE – kokoustila ja juhlatila Joensuun keskustassa

MITÄ ON LOUNGE CAVE?

Jotain ihan uutta, moneksi muuntuva kokous- ja juhlatila Joensuun keskustassa.

Etsitkö tilaa yrityksellesi kokouksen pitoa varten tai haluatko järjestää ikimuistoiset polttarit tai syntymäpäivät? Lounge Cavessa voit järjestää tapahtuman kuin tapahtuman!

Meijän ja yhteistyökumppaneiden avustuksella onnistuu tapahtumat myös avaimet käteen periaatteella. Räätälöidään just teijän tarpeisiin sopiva paketti – vain taivas ja katto on rajana!
Teijän poppoo voi viihtyä alakerrassa omalla porukalla ja me yläkerrassa laitetaan teidän kuontalot kuntoon tai sitten voidaan järjestää teille vaikka bändi musisoimaan tahi vaikkapa rentouttava jooga ja tarjoilut tietenkin vimpan päälle.
Vaihtoehtoisesti voit vuokrata pelkän tilan ja järjestää tilaisuuden itse.

KENELLE?

Kaveruksille, opiskelijoille, partypiippöleille, lukupiireille, asiantuntijoille, ainejärjestöille, työporukoille, juhlakansalle, sinulle
Yrityksille: Kokoukset, koulutukset, tyky, asiakasillat, myyntitilaisuudet
Yksityishenkilöille: Synttärit, polttarit, illanvietot, juhlat

Käyntiosoite:
Koskikatu 11
80100, Joensuu

Perussiivous sisältyy vuokrauksen hintaan. Perussiivous käsittää tilan imuroinnin, luuttuamisen, pöytien pyyhinnän sekä roskien viennin. Vuokralaisen tulee huolehtia roskat ja pullot kierrätyspisteen roskasäkkeihin.

EHDOT:

1. Tilan varauksen voi perua viikkoa (7 vuorokautta) ennen vuokraus ajankohtaa, jolloin tilaa ei tarvitse maksaa. Jos varaus perutaan tätä myöhemmin, The Barber Cave Oy veloittaa tilan koko vuokrahinnan. The Barber Cave Oy pidättää oikeuden perua varauksen kaksi viikkoa (14 vuorokautta) ennen varausta ilmoittamalla siitä varauksen tekijälle tai myöhemmin pakottavasta syystä (Force majeure).

2. Tilaa vuokrataan vain 18 vuotta täyttäneille. Barber Cave voi pidättää oikeuden olla vuokraamatta tilaa haluamalleen henkilölle, yhdistykselle tai yritykselle.

3. Veloitamme tilan vuokrasta 20%:n ennakkomaksun. Tila katsotaan vuokratuksi kun ennakkomaksu on suoritettu. Ennakkomaksu hyvitetään vuokrauksen loppusummasta. Suorittamalla ennakkomaksun vuokrasta tai koko vuokran kerralla hyväksyt nämä ehdot.

4. Vuokraaja voi saapua tilaan vuokra-ajan alettua. Mikäli vuokraaja ei saavu tilaan tunnin sisällä vuokrauksen alusta, katsotaan varaus peruutetuksi ja siitä veloitetaan täysimääräinen vuokra hinnaston peruutusehtojen mukaisesti. Jos asiakas ilmoittaa hyvissä ajoin myöhästyvänsä vuokrausajan alusta, tiedämme odottaa asiakasta, eikä varausta katsota peruutetuksi.

5. Vuokratila käsittää alakerran ja sinne vievät portaat. Yläkerran parturitiloihin ja alakerran toimistoon sekä hoitolatilaan on pääsy kielletty. Rappukäytävässä oleskelu on kielletty. Mahdollisista vahingoista vastaa vuokralainen. Alueilla, jotka eivät ole vuokralaisen käytössä, on tallentava kameravalvonta. Kielletylle alueelle astuminen aiheuttaa hälytyksen.

6. Rappukäytävään vievä ovi ja ulko-ovet on pidettävä suljettuina. Niitä ei saa jättää raolleen tai pönkätä auki. Vuokraajan vastuulla on pitää ovet suljettuina. Oven auki jättäminen aiheuttaa hälytyksen.

7. Lounge Cave on anniskelualuetta. Omien juomien tuominen tilaan ei ole sallittua.

8. Avaimet palautetaan Barber Cavelle vuokra-ajan päätyttyä. Jos avaimet palautetaan myöhässä, vuokraajalta veloitetaan 50€n myöhästymismaksu.

9. Tilan vuokraan sisältyy perussiivous. Mikäli tilan vuokraaja tuo tilaan ruokatarjoilua, tulee tältä osin vuokralaisen huolehtia astioiden tiskauksesta sekä roskien pois viennistä. Mikäli ruokatarjoilut tilataan Barber Caven kautta, Barber Cave hoitaa astiahuollon sekä roskien pois viennin. Huonekalut tulee palauttaa takaisin omille paikoilleen, jos huonekalut joudutaan siirtämään paikoilleen Barber Caven toimesta, veloitetaan tästä 100€.

10. Vuokraaja on velvollinen viipymättä ilmoittamaan The Barber Cave Oy:n edustajalle havaitsemistaan puutteista, vioista tai mahdollisista rikkoutumisista.

11. Alueilla, jotka eivät ole vuokralaisen käytössä, on tallentava kameravalvonta. Kielletylle alueelle astuminen aiheuttaa hälytyksen.

12. Irtaimistolle aiheutuneista vahingoista laskutetaan vuokraajaa vahingosta aiheutuneiden kulujen mukaisesti.

13. Tiloista poistuminen vuokra-ajan loputtua, vuokralaisen on huolehdittava seuraavista asioista:

  • Vuuokralaisen muistilistan mukaiset asiat on tehty
  • Omat tavarasi tulee olla viety pois tiloista, kun avaimet palautetaan Barber Cavelle. Jos tiloihin jää tavaroita, toimitetaan ne Pohjois-Karjalan Löytötavarapalveluille. Voit tiedustella jääneitä tavaroita sieltä.

13. Tiloista on poistuttava arkisin viimeistään klo 22.00 ja viikonloppuisin klo 23.45. Tämän jälkeen hälytys menee vartiointiliikkeelle. Vartiointiliikkeen käynti laskutetaan vuokraajalta. Hälytysmaksu 150€.

14. Tilaisuuden järjestäjän vastuulla on huolehtia, että viranomaisten, kuten Aluehallintoviraston (AVI), antamia turvallisuusohjeita noudatetaan. Lue lisää AVIn verkkosivuilta.