KIVAA JUHLAA JA KOKOUSTA.

LOUNGE CAVE – kokoustila ja juhlatila Joensuun keskustassa

MITÄ ON LOUNGE CAVE?

Jotain ihan uutta, moneksi muuntuva kokous- ja juhlatila Joensuun keskustassa.

Etsitkö tilaa yrityksellesi kokouksen pitoa varten tai haluatko järjestää ikimuistoiset polttarit tai syntymäpäivät? Lounge Cavessa voit järjestää tapahtuman kuin tapahtuman!

Meijän ja yhteistyökumppaneiden avustuksella onnistuu tapahtumat myös avaimet käteen periaatteella. Räätälöidään just teijän tarpeisiin sopiva paketti – vain taivas ja katto on rajana!
Teijän poppoo voi viihtyä alakerrassa omalla porukalla ja me yläkerrassa laitetaan teidän kuontalot kuntoon tai sitten voidaan järjestää teille vaikka bändi musisoimaan tahi vaikkapa rentouttava jooga ja tarjoilut tietenkin vimpan päälle.
Vaihtoehtoisesti voit vuokrata pelkän tilan ja järjestää tilaisuuden itse.

KENELLE?

Kaveruksille, opiskelijoille, partypiippöleille, lukupiireille, asiantuntijoille, ainejärjestöille, työporukoille, juhlakansalle, sinulle
Yrityksille: Kokoukset, koulutukset, tyky, asiakasillat, myyntitilaisuudet
Yksityishenkilöille: Synttärit, polttarit, illanvietot, juhlat

Käyntiosoite:
Koskikatu 11
80100, Joensuu

Perussiivouksen voi tilata meiltä ennakkoon vuokrauksen yhteydessä.

Perussiivous käsittää tilan imuroinnin, luuttuamisen, pöytien pyyhinnän sekä roskien viennin ja pullojen palauttamisen. Vuokralaisen tulee huolehtia roskat ja pullot kierrätyspisteen roskasäkkeihin.

EHDOT:

1. Tilan varauksen voi perua viikkoa (7 vuorokautta) ennen vuokraus ajankohtaa, jolloin tilaa ei tarvitse maksaa. Jos varaus perutaan tätä myöhemmin, The Barber Cave Oy veloittaa tilan koko vuokrahinnan. The Barber Cave Oy pidättää oikeuden perua varauksen kaksi viikkoa (14 vuorokautta) ennen varausta ilmoittamalla siitä varauksen tekijälle tai myöhemmin pakottavasta syystä (Force majeure).

2. Tilaa vuokrataan vain 18 vuotta täyttäneille. Barber Cave voi pidättää oikeuden olla vuokraamatta tilaa haluamalleen henkilölle, yhdistykselle tai yritykselle.

3. Tila katsotaan vuokratuksi kun varausmaksu 80€ on suoritettu. Varausmaksu vähennetään vuokrauksen loppusummasta. Suorittamalla varausmaksun/ maksun vuokrasta hyväksyt nämä ehdot.

4. Vuokraajan on haettava tilan avain Barber Caven aukioloaikana. Mikäli avainta ei haeta, katsotaan varaus peruutetuksi ja siitä veloitetaan täysimääräinen vuokra hinnaston peruutusehtojen mukaisesti. Jos asiakas ilmoittaa myöhästyvänsä avainten noudosta, veloitetaan odotusajasta 50€ alkavalta tunnilta.

5. Vuokratila käsittää alakerran ja sinne vievät portaat. Yläkerran parturitiloihin ja alakerran hoitohuoneeseen on pääsy kielletty. Rappukäytävässä oleskelu on kielletty. Mahdollisista vahingoista vastaa vuokralainen. Alueilla, jotka eivät ole vuokralaisen käytössä, on tallentava kameravalvonta. Kielletylle alueelle astuminen aiheuttaa hälytyksen. Hälytysmaksu 50€/hälytys.

6. Rappukäytävään vievä ovi ja ulko-ovet on pidettävä suljettuina. Niitä ei saa jättää raolleen tai pönkätä auki. Vuokraajan vastuulla on pitää ovet suljettuina. Oven auki jättäminen aiheuttaa hälytyksen. Hälytysmaksu 50€/ hälytys.

7. Avaimet palautetaan Barber Cavelle vuokrausta seuraavana päivänä klo 10 mennessä avainsäilöön, jollei toisin sovita. Jos avaimet palautetaan myöhässä, vuokraajalta veloitetaan 50€n myöhästymismaksu.

8. Mikäli tilan vuokraaja ei ole tilannut siivousta, mutta tila on käytön jälkeen jätetty siivoamatta tai siivottu puutteellisesti, vuokraajalta veloitetaan 150 euron siivousmaksu. Huonekalut tulee palauttaa takaisin omille paikoilleen, vaikka siivous olisi tilattu ennakkoon. Jos huonekalut joudutaan siirtämään paikoilleen Barber Caven toimesta, veloitetaan tästä 50€.

9. Vuokraaja on velvollinen viipymättä ilmoittamaan The Barber Cave Oy:lle havaitsemistaan puutteista tai vioista.

10. Alueilla, jotka eivät ole vuokralaisen käytössä, on tallentava kameravalvonta. Kielletylle alueelle astuminen aiheuttaa hälytyksen.

11. Irtaimistolle aiheutuneista vahingoista laskutetaan vuokraajaa vahingosta aiheutuneiden kulujen mukaisesti.

12. Tiloista poistuminen vuokra-ajan loputtua, vuokralaisen on huolehdittava seuraavista asioista:

  • Siivouksen tarkistuslistan mukaiset asiat on tehty
  • Omat tavarasi tulee olla viety pois tiloista, kun avaimet palautetaan Barber Cavelle. Jos tiloihin jää tavaroita, toimitetaan ne Pohjois-Karjalan Löytötavarapalveluille. Voit tiedustella jääneitä tavaroita sieltä.
  • Astianpesukone tai hanat eivät jää päälle
  • Valot on sammutettu
  • Ovet on lukittu, kaksi lukkoa.

13. Tiloista on poistuttava viimeistään klo 23.45. Tämän jälkeen hälytys menee vartiointiliikkeelle. Vartiointiliikkeen käynti laskutetaan vuokraajalta. Hälytysmaksu 100€.

14. Tilaisuuden järjestäjän vastuulla on huolehtia, että viranomaisten, kuten Aluehallintoviraston (AVI), antamia turvallisuusohjeita noudatetaan. Lue lisää AVIn verkkosivuilta.