Meistä

Barber Caven idea on saanut alkunsa jo reilut kymmenisen vuotta sitten ammattikoulun yrityskurssilla. Silloin ajatuksena oli yhdistää parturi-kampaamo ja kahvila, idea jäi silloin muhimaan yrittäjän mielensopukoihin.

10 vuotta myöhemmin, kun askelmerkit osuivat kohdalleen sekä kokemuksen kartuttua polkaistiin Barber Caven tarina alkuun.

Barber Cave yhdistää parturi-kampaamon, baarin ja tapahtumat. Parturoinnin lisäksi järjestämme erilaisia tapahtumia joogasta viski- ja oluttastingeihin. Vuokraamme myös alakertaamme Lounge Cavea erilaisiin juhliin tai kokouksiin.

Baaripuoleltamme löydät kattavan valikoiman erilaisia viskejä, oluita sekä myös alkoholittomia juomia. Olutvalikoimassamme on myön paikallista väriä.

Miljöömme halusimme luoda niin, että meillä on mukava viettää hetkinen aikaa ennen parturointia, sen jälkeen tai mikseipä ilman parturointiakin. Tarjoamme parturi-, kampaamo-, ja partapalveluiden lisäksi hyvän tuotevalikoiman myös kotikäyttöön. Valikoimastamme löytyy kaikki tarvittava pesuaineista vahoihin ja hajuvesiin sekä parran kunnossapitoon tarvittaviin välineisiin. Räätälöimme tuotevalikoimaamme mielellämme myös asiakkaidemme toiveiden mukaan.

Haluamme tuoda tuulahduksen eurooppalaisesta parturikulttuurista Joensuuhun. Miltä tuntuisi istahtaa parturipenkkiin, josta nouset vasta siinä vaiheessa kun kaikki on valmista? Ei enää pesupaikalle ja takaisin hyppimistä. Voit palvelun aikana siemailla haluamaasi juomaa ja rentoutua. Olemme hioneet parturoinnin yksityiskohdat tarkasti. Haluamme tuottaa parturikokemuksen jollaista ei ole Joensuusta ennen saatu

Parturikäynti ei ole mikään pakollinen paha, Barber Cavessa se on viipyilevä kokemus.

 

Suvi

Yrittäjä

Kävin parturikoulun täällä Joensuussa, jonka jälkeen pyörähdin hakemassa oppia Jyväskylän Mroomista, josta paluu takaisin Susirajalle parturi-kampaajaksi tuolivuokralle ja siitä Joensuun Mroomille. 10 vuoden merkkipaalun kohdalla päätin perustaa Barber Caven.

Erikoisalaani on lyhyiden sekä miesten että naisten hiusmallien loihtiminen. Ehdottelen rohkeasti uusia hiusmalleja asiakkaille. Fadet on ehdottomasti myös miun juttu muun parturityön ohella.

Vahvuudet: Parrat ja lyhyet miesten sekä naisten hiukset ja ehdottomasti parhaat jutut!

Barber Caveen ja yhteistyö asioihin liittyen voit olla minuun yhteydessä: suvi@barbercave.fi (Huomioithan, että tämä ei ole laskutusosoitteemme ja ajanvaraukset hoidetaan joko nettiajanvarauksen kautta tai puhelimitse)

 

Tiia

Olen Tiia, valmistunut parturi-kampaajaksi vuonna 2019. Siitä asti on tullut työskenneltyä hiusten, ripsien ja partojen parissa. 
Erikoisosaamiseeni kuuluu parturi työt kuten parranmuotoilu /veitsi ajo, ripset, erikoisvärjäystyöt ja kiharakäsittelyt, mutta teen mielelläni myös ajanhermolla olevia leikkauksia ja värjäyksiä etenkin naisille.
Olen työssäni tarkka, olipa kyseessä hiustenleikkuu tai värjäys.
Olen ehdottomasti koira ihminen ja tee se itse persoona, miulla onkin yleensä kotona parikin projektia käynnissä.
Olen myös suorasanainen ihminen, joten ehdotan mielelläni omaa näkövinkkeliä leikkauksesta tai värjäyksestä.

Työkavereiden sanoin olen kävelevä niksipirkka, eli miulta löytyy myös nippelitietoa asiasta kun asiasta!

 

Sari

Parturi-kampaaja opiskelija

Harjoittelussa 2.2. – 30.4.2023, sekä Suvin ja Tiian kesälomien aikaan kesällä 2023.

Olen viimeistä vuotta opiskelemassa parturikampaajaksi. Hyppäsin mukkaan völjyyn ihan vaan , koska Caven -Tiimi on vaan niin rempseä ja ammattitaitoinen.
Tykkään väkerrellä kampauksia, värjätä eri tekniikoilla hiuksia ja leikatakkin eri tekniikoilla. Teen siis sekä miesten, että naisten  ja toki myös lapsien hiuksia
En oo kuiteskaan päättäny vielä mitä teen isona… joten

Istuudu rohkeasti penkkiini ja tehdään just sun näkönen tukka.

 

 

 

Jasmin

Parturi-kampaaja opiskelija

Oon toisen vuoden parturi-kampaajaopiskelija Jasmin ja miut on voinu bongata alkuvuodesta harjoittelusta Cavelta, jonne nyt kesällä palailen viipyilemään. Tykkään tehdä leikkauksia ja värjäyksiä etenkin pitkiin hiuksiin, mutta lyhyet hiuksetkin onnistuu. Rakastan koiria yli kaiken ja siksi minut löytää usein leikkimästä barturikoira Moskun kanssa.

 

 

 

Kimmo

Koulutettuhieroja 

Olen valmistunut hierojaksi Helsingissä 2018. Hierojan työt aloitin Helsingissä ja 2019 muutin Joensuuhun, jossa jatkoin hierojan töitä. 2020 alotin hierojan erikoisammattitutkinnon suorittamisen, joka on tällä hetkellä loppusuoralla. Teen klassista, urheilu-, purentalihas- ja imukuppihierontaa. Jokaisen asiakkaan kanssa pyritään löytämään oikeat tavat helpottaa lihaskireyksiä ja rentouttaa oloa. Käytän perus hierontatekniikoiden lisäksi faskiatekniikkaa, MET-lihasenergiatekniikkaa ja mobilisoivaa hierontaa.

Jokainen asiakas on yksilö, jota hoidetaan yksilöllisesti. Tervetuloa hierontaan!

Vahvuudet: Purentalihashieronta. Raskausajanhieronta sekä kipuongelmien havaitseminen ja  ratkaisu, helposti lähestyttävyys ja rennon rempseä ote, mutta jämäkkä!

Aikaa hierontaan pääset varaamaan tästä

 

 

Mosku

Barturikoira

Mie oon Mosku, koha vuoteinen barturikoira ja viipyilen Cavella aina silloin tällöin Suhwelin mukana töissä. Minnuu ei tohdi säikkyä, haluan vain tulla moikkaamaa.. Minnuu saa kyllä rapsuttaa, en pistä pahakseni. Usein olen jopa huomaamaton, kun olen nojatuolin takana päikkäreillä.

 

Siun esittely tähän?

Me halutaan kasvattaa meijän poppoota rempseällä hiusalan ammattilaisella!

Ootko haaveillut työpaikasta, jossa saat olla oma hullu itsesi, just niin räväkkä kuin oot? Me halutaan, että meillä jokainen voi lyödä ALL IN ja antaa persoonansa ja ammattitaitonsa näkyä. Millaisia töitä sie haluut tehdä? Ootko värjäämisen, parranajon tai kampausten intohimoinen väkertäjä? Omalla osaamisella ja aktiivisuudella saat tehdä just sellaisia hommia, mistä sie nautit. Vatsalihakset kannattaa olla kunnossa sillä naurua meillä riittää niin että massuun koskee!

Tarjolla on paikka huippu tyypille joko osa-aikaisena, 2-3 päivää viikossa tai kokoaikaisena  yhteistyöyrittäjänä.

Kurkkaa työpaikkailmoitus mollista ja lähetä meille vapaamuotoinen hakemus jossa annat persoonasi ja intohimosi parturointiin näkyä!

Meillä olisi myös sijaa muulle kauneuden- tai komeudenhoitoalan ammattilaiselle. Mollista voit lukea lisää myös tästä.

Opiskeletko parturiksi tällä hetkellä?

Myö otetaan myös mielellään harkkareita meille oppiin! Tuu ihmeessä käväisemään ja kysymään harkkapaikkaa.

Oothan rempseä ja ulospäinsuuntautunut tai et ainakaan säikähdä meitä rämäpäitä 😉

Sopivalle, yrittäjähenkiselle, tyypille tarjolla myös hommia kiireaikoina 🙂