Meistä

Barber Caven idea on saanut alkunsa jo reilut kymmenisen vuotta sitten ammattikoulun yrityskurssilla. Silloin ajatuksena oli yhdistää parturi-kampaamo ja kahvila, idea jäi silloin muhimaan yrittäjän mielensopukoihin.

10 vuotta myöhemmin, kun askelmerkit osuivat kohdalleen sekä kokemuksen kartuttua polkaistiin Barber Caven tarina alkuun.

Barber Cave yhdistää parturi-kampaamon, baarin ja tapahtumat. Parturoinnin lisäksi järjestämme erilaisia tapahtumia joogasta viski- ja oluttastingeihin. Vuokraamme myös alakertaamme Lounge Cavea erilaisiin juhliin tai kokouksiin.

Baaripuoleltamme löydät kattavan valikoiman erilaisia viskejä, oluita sekä myös alkoholittomia juomia. Olutvalikoimassamme on myön paikallista väriä.

Miljöömme halusimme luoda niin, että meillä on mukava viettää hetkinen aikaa ennen parturointia, sen jälkeen tai mikseipä ilman parturointiakin. Tarjoamme parturi-, kampaamo-, ja partapalveluiden lisäksi hyvän tuotevalikoiman myös kotikäyttöön. Valikoimastamme löytyy kaikki tarvittava pesuaineista vahoihin ja hajuvesiin sekä parran kunnossapitoon tarvittaviin välineisiin. Räätälöimme tuotevalikoimaamme mielellämme myös asiakkaidemme toiveiden mukaan.

Haluamme tuoda tuulahduksen eurooppalaisesta parturikulttuurista Joensuuhun. Miltä tuntuisi istahtaa parturipenkkiin, josta nouset vasta siinä vaiheessa kun kaikki on valmista? Ei enää pesupaikalle ja takaisin hyppimistä. Voit palvelun aikana siemailla haluamaasi juomaa ja rentoutua. Olemme hioneet parturoinnin yksityiskohdat tarkasti. Haluamme tuottaa parturikokemuksen jollaista ei ole Joensuusta ennen saatu

Parturikäynti ei ole mikään pakollinen paha, Barber Cavessa se on viipyilevä kokemus.

Käyntiosoite:
Koskikatu 11
80100, Joensuu

Galleria

Siun esittely tälle sivulle?

 

Haluatko liittyä rennon rempseään tiimiimme?

Unelmoitko työstä, jossa voit heittäytyä ja viihtyä yhdessä asiakkaidemme kanssa? Meidän porukassamme jokainen saa loistaa omalla tyylillään ja näyttää vahvuutensa. Olit sitten intohimoinen värjääjä, parturi-taituri, kampausten kuningatar tai vaikka kynsiteknikko – tee sitä, mikä saa sydämesi sykkimään! Huumorintajua kannattaa myös olla kunnossa, sillä meillä nauru raikaa niin, että naapurin kanatkin heräävät.

Tarjolla on paikka huipputyypille, meillä on mahdollista olla osa-aikainen työntekijä 2-3 päivänä viikossa tai täysipäiväinen yhteistyöyrittäjä.

Meillä saat mahdollisuuden vaikuttaa tarjoamiisi palveluihin ja työaikoihisi. Halutessasi voit myös järjestää erilaisia tapahtumia yhdessä meidän kanssamme.

Lähetä meille vapaamuotoinen hakemus, jossa annat persoonasi ja rakkautesi hiuksiin näkyä.

Jos olet parhaillaan parturiopinnoissa, ei hätää – otamme mielellämme sinut harjoitteluun meille. Tule rohkeasti kyselemään harjoittelupaikkaa, kunhan olet valmis kohtaamaan meidät rennolla, mutta silti ammattimaisella otteella. Sopivalle, yrittäjähenkiselle tyypille voi olla myös hommia kiireaikoina – meillä on aina jotain hauskaa meneillään!

 

 

 

Marika

Parturi-kampaaja

Marika on raudankova hiusalan ammattilainen, jolla on 12-vuoden kokemus. Hän rakastaa värjäys ja raidoitus töitä etenkin pidempiin hiuksiin.

 

Sari

Parturi-kampaaja

Sari on iloinen ja rennon rempseä parturi-kampaaja “opiskelija”, joka viimeistelee parhaillaan opintojaan alalla. Hän tarttui työskentely mahdollisuuteen innostuneena.

Sari nauttii hiusten muotoilusta ja värjäyksestä eri tekniikoilla ja osaa työskennellä niin miesten, naisten kuin lastenkin hiusten parissa. Hänen intohimonsa on luoda juuri sinulle sopiva tyyli ja väri, ja hänellä on taitoa toteuttaa monipuolisesti erilaisia kampauksia ja leikkauksia.

Vaikka Sari ei ole vielä päättänyt, mitä tekee isona, hän on sitoutunut tarjoamaan asiakkailleen parasta mahdollista palvelua. Niinpä istu rohkeasti Sarin penkkiin, ja luodaan juuri sinulle sopiva look – aina rennon iloisella asenteella ja ammattitaidolla.​

 

Suvi

Yrittäjä

Suvi on parturi-kampaaja ja joka paikan höylä, joka on kulkenut pitkän matkan parturi-kampaajan urallaan. Hän aloitti parturi- kampaaja -koulutuksen Joensuussa ja käväisi hakemassa oppia Jyväskylän Mroomista ennen paluutaan takaisin kotikaupunkiinsa. Uransa varrella hän on työskennellyt sekä tuolivuokralla että palkallisena Joensuun Mroomilla, kunnes 10 vuoden merkkipaalun kunniaksi hän päätti perustaa oman liikkeensä, Barber Caven.

Suvi on erikoistunut lyhyiden hiustyylien luomiseen kaikille, sukupuoleen katsomatta. Hän rohkaisee asiakkaitaan kokeilemaan rohkeasti uusia hiusmalleja ja on erityisen taitava fadejen ja mullettien tekijä. Hänen vahvuuksiinsa kuuluvat myös partatyöt, ja hänellä on aina tarjota parhaita vinkkejä ja ideoita asiakkailleen.

Jos olet kiinnostunut yhteistyöstä Barber Caven kanssa tai haluat ottaa yhteyttä Suviin, voit laittaa hänelle sähköpostia osoitteeseen suvi@barbercave.fi. (Huomioithan, että tämä ei ole laskutusosoitteemme, ja ajanvaraukset hoidetaan joko nettiajanvarauksen kautta tai puhelimitse).

 

Kimmo

Koulutettuhieroja 

Kimmo on koulutettu hieroja, jolla on vankka kokemus alalta. Hän valmistui hierojaksi Helsingissä vuonna 2018 ja aloitti työskentelyn Helsingissä ennen muuttoa Joensuuhun vuonna 2019. Kimmo on omistautunut ammattilainen, ja hän onkin suorittanut hierojan erikoisammattitutkinnon loppuvuodesta 2023.

Kimmo tarjoaa monipuolisia hieronta- ja rentoutuspalveluita, jotka kattavat klassisen hieronnan, urheiluhieronnan, purentalihashieronnan ja imukuppihieronnan. Hän pyrkii aina löytämään jokaiselle asiakkaalleen parhaat tavat helpottaa lihaskireyksiä ja edistää kokonaisvaltaista rentoutumista. Kimmo hyödyntää hieronnoissaan perustekniikoiden lisäksi faskiatekniikkaa, MET-lihasenergiatekniikkaa ja mobilisoivaa hierontaa.

Jokainen asiakas on Kimmon mielestä yksilö, ja hän lähestyy jokaista asiakasta yksilöllisesti ja ammattitaitoisesti. Kimmo tunnetaan erityisesti purentalihashieronnastaan sekä kyvystään havaita ja ratkaista erilaisia kipuongelmia. Hänet tunnetaan helposti lähestyttävänä ja rennon rempseänä hierojana, jolla on kuitenkin jämäkkä ote hoitotyöhön.

Opiskelijamme

aka Harkkarimme

Haluamme olla mukana kehittämässä hius- ja kauneudenhoitoalaa! 💇💈

Meillä tää konkretisoituu niin että meillä onkin jatkuvasti työssäoppimassa opintojensa eri vaiheissa olevia opiskelijoita.

He suorittavat palveluita meiän ammattilaisten valvonnassa, ja löydät opiskelijoiden tarjoamat palvelut nettiajanvarauksestamme erillisestä kategoriasta: Opiskelijoiden tekemät palvelut sekä kohdasta erikoistarjoukset.

Kun opiskelijoiden taidot kehittyvät, he alkavat tarjota myös samoja palveluita meidän jo valmistuneiden parturi-kampaajiemme kanssa. 💇‍♀️
Huomioithan, että ajanvarauksessa näkyvät palveluiden kestot ovat arvioita, ja erityisesti opiskelijamme saattavat tarvita enemmän aikaa palveluiden toteuttamiseen.

Jos et halua palvelua opiskelijalta, voit valita haluamasi tekijän ajanvarausta tehdessäsi. Jos valitset ”Kuka tahansa” -vaihtoehdon, ajanvarausjärjestelmä saattaa valita tekijäksi myös opiskelijan.

Auta opiskelijoitamme kehittymään raudanlujiksi ammattilaisiksi varaamalla aikasi heille 🫶🏻

Mosku

Barturikoira

Mosku on pian kaksi vuotias barturikoira, joka vierailee säännöllisesti Barber Cavella omistajansa Suhwelin mukana töissä. Vaikka Mosku onkin innokas kaveri, häntä ei tarvitse säikähtää – hän on ystävällinen ja haluaa vain tulla moikkaamaan. Moskua saa aina rapsutella, ja hän nauttii huomiosta.

Vaikka Mosku saattaa olla välillä hieman huomaamaton ja löytyäkin nojatuolin takaa päikkäreiltä, hän tuo aina iloa ja hyvää mieltä Barber Caven ilmapiiriin.

Mosku odottaa innolla saavansa rapsutuksia!