Meistä

Barber Caven idea on saanut alkunsa jo reilut kymmenisen vuotta sitten ammattikoulun yrityskurssilla. Silloin ajatuksena oli yhdistää parturi-kampaamo ja kahvila, mutta ajatus Joensuun kokoiseen kaupunkiin tuntui kuitenkin liian suurelta vastavalmistuvalle parturi-kampaajalle.

10 vuotta kokemusta ja nyt tuntuu siltä, että yrittäjä ja Joensuu ovat valmiita uudenlaiseen parturikokemukseen: yhdistetään parturointi ja baari! Parturikäynti ei ole mikään pakollinen paha, Barber Cavessa se on viipyilevä kokemus.

Miljöömme halusimme luoda niin, että meillä on mukava viettää hetkinen aikaa ennen parturointia, sen jälkeen tai mikseipä ilman parturointiakin. Tarjoamme parturi- ja partapalveluiden lisäksi hyvän tuotevalikoiman myös kotikäyttöön. Valikoimastamme löytyy kaikki tarvittava pesuaineista vahoihin ja hajuvesiin sekä parran kunnossapitoon tarvittaviin välineisiin. Räätälöimme tuotevalikoimaamme mielellämme myös asiakkaidemme toiveiden mukaan.

Aloitamme toimintamme koronarajoitusten vuoksi alkoholittomilla juomilla, mutta valikoimamme laajenee alkoholillisiin tuotteisiin heti kun baarien sulkeminen ei ole uhkana.

Haluamme tuoda tuulahduksen eurooppalaisesta parturikulttuurista Joensuuhun. Miltä tuntuisi istahtaa parturipenkkiin, josta nouset vasta siinä vaiheessa kun kaikki on valmista? Ei enää pesupaikalle ja takaisin hyppimistä. Voit palvelun aikana siemailla haluamaasi juomaa ja rentoutua. Olemme hioneet parturoinnin yksityiskohdat tarkasti. Haluamme tuottaa parturikokemuksen jollaista ei ole Joensuusta ennen saatu

Käyntiosoite:
Koskikatu 11
80100, Joensuu

Suvi

Innostun eniten lyhyistä hiuksista ja partojen muotoiluista! Ehdottelen rohkeasti uusia malleja asiakkaille. Fadet on ehdottomasti myös miun juttu. Juttu lähtee laukalle todella helposti ja nopeasti, nopeammin kuin ferrari kiihtyy nollasta sataan.

Keväällä 2021 tuli täyteen kymmenen vuotta hiusalalla. Opiskelemaan parturiksi päädyin sattuman/ vahingon kautta, vai oliko se sittenkin kohtalo? Parturi-Kampaajan taisin laittaa viimeiseksi vaihtoehdoksi, että tulee kaikki hakukentät täyteen, ei kännissä, mutta läpällä? Hetkeäkään en ole katunut! Kouluaikana suunnittelimme omia yrityksiämme. Silloin ajattelin, että kuinka siistiä olisi jos yhdistäisi parturi-kampaamon ja kahvilan, mutta eihän sellainen ikikuunapäivänä toimisi Joensuussa, ehkä Helsingissä, Turussa tai Tampereella…

Valmistumisen jälkeen käväisin Jyväskylässä töissä parturiliikkeessä muutaman vuoden, jonka jälkeen palasin Joensuuhun parturoimaan.

Nyt tuntui siltä, että olen itse valmis hyppäämään yrittäjän saappaisiin ja toteuttamaan kouluaikaisen unelmani päivitetyllä versiolla. Näin syntyi parturin ja baarin yhdistelmä: Barber Cave.

Vahvuudet: Parrat ja lyhyet miesten sekä naisten hiukset ja ehdottomasti parhaat jutut!

Tiia

Millainenko mie oon parturina? No mie oon parturina aika villikortti. Uskallan ehdottaa asiakkaalle jotain aivan uutta ja sanon suoraan mikäli nykyinen tukka ei toimi. Intohimona parrat ja värjäykset, varsinkin erikoistyöt. Nautin erittäin paljon haasteista! Viihdytän samalla kun leikkaan, riskinä toki että jäädään jubailemaan pitemmäksikin aikaa!

Siskollani on aina ollut pitkät hiukset ja olen aina kadehtinut sitä osittain tästä syystä päädyin opiskelemaan parturiksi alanvaihtajana. Opintojen edetessä parturi työ alkoi tuntua kutsumukselta! Olen ollut alalla piakkoin 2 vuotta.

Vahvuudet: Parranmuotoilut, haastavat erikoisvärjäykset, hiustenleikkaukset.

 

 

 

Siun esittely tähän?

Opiskeletko parturiksi tällä hetkellä?

Myö otetaan mielellään harkkareita meille oppiin! Tuu ihmeessä käväisemään ja kysymään harkkapaikkaa.

Oothan rempseä ja ulospäinsuuntautunut tai et ainakaan säikähdä meitä rämäpäitä 😉

Sopivalle, yrittäjähenkiselle, tyypille tarjolla myös hommia kiireaikoina 🙂

 

Meistä muualla:

 
Karjalainen 6.4.2021 ”Meillä parturointi on kokemus, jota voi muistella hymyissä suin” https://www.karjalainen.fi/maakunta/277934
Karjalan Heili 9.6. 2021 ”Yhdessä tekemisen ilosta” https://www.heili.fi/uutiset/item/8464-yhdessa-tekemisen-ilosta
Business Joensuu 6.9.2021 ”Barber Cave: Anniskelevan parturin 4 askelta Start-valmennuksen jälkeen” https://www.businessjoensuu.fi/ajankohtaista/barber-cave-anniskelevan-parturin-4-askelta-start-valmennuksen-jalkeen/

 

 

Galleria