Meistä

Barber Caven idea on saanut alkunsa jo reilut kymmenisen vuotta sitten ammattikoulun yrityskurssilla. Silloin ajatuksena oli yhdistää parturi-kampaamo ja kahvila, idea jäi silloin muhimaan yrittäjän mielensopukoihin.

10 vuotta myöhemmin, kun askelmerkit osuivat kohdalleen sekä kokemuksen kartuttua polkaistiin Barber Caven tarina alkuun.

Barber Cave yhdistää parturi-kampaamon, baarin ja tapahtumat. Parturoinnin lisäksi järjestämme erilaisia tapahtumia joogasta viski- ja oluttastingeihin. Vuokraamme myös alakertaamme Lounge Cavea erilaisiin juhliin tai kokouksiin.

Baaripuoleltamme löydät kattavan valikoiman erilaisia viskejä, oluita sekä myös alkoholittomia juomia. Olutvalikoimassamme on myön paikallista väriä.

Miljöömme halusimme luoda niin, että meillä on mukava viettää hetkinen aikaa ennen parturointia, sen jälkeen tai mikseipä ilman parturointiakin. Tarjoamme parturi-, kampaamo-, ja partapalveluiden lisäksi hyvän tuotevalikoiman myös kotikäyttöön. Valikoimastamme löytyy kaikki tarvittava pesuaineista vahoihin ja hajuvesiin sekä parran kunnossapitoon tarvittaviin välineisiin. Räätälöimme tuotevalikoimaamme mielellämme myös asiakkaidemme toiveiden mukaan.

Haluamme tuoda tuulahduksen eurooppalaisesta parturikulttuurista Joensuuhun. Miltä tuntuisi istahtaa parturipenkkiin, josta nouset vasta siinä vaiheessa kun kaikki on valmista? Ei enää pesupaikalle ja takaisin hyppimistä. Voit palvelun aikana siemailla haluamaasi juomaa ja rentoutua. Olemme hioneet parturoinnin yksityiskohdat tarkasti. Haluamme tuottaa parturikokemuksen jollaista ei ole Joensuusta ennen saatu

Parturikäynti ei ole mikään pakollinen paha, Barber Cavessa se on viipyilevä kokemus.

 

Suvi

Yrittäjä

Kävin parturikoulun täällä Joensuussa, jonka jälkeen pyörähdin hakemassa oppia Jyväskylän Mroomista, josta paluu takaisin Susirajalle parturi-kampaajaksi tuolivuokralle ja siitä Joensuun Mroomille. 10 vuoden merkkipaalun kohdalla päätin perustaa Barber Caven.

Erikoisalaani on lyhyiden sekä miesten että naisten hiusmallien loihtiminen. Ehdottelen rohkeasti uusia hiusmalleja asiakkaille. Fadet on ehdottomasti myös miun juttu muun parturityön ohella.

Vahvuudet: Parrat ja lyhyet miesten sekä naisten hiukset ja ehdottomasti parhaat jutut!

Barber Caveen ja yhteistyö asioihin liittyen voit olla minuun yhteydessä: suvi@barbercave.fi (Huomioithan, että tämä ei ole laskutusosoitteemme ja ajanvaraukset hoidetaan joko nettiajanvarauksen kautta tai puhelimitse)

 

Tiia

Päälle pari vuotta alalla on tullu viihyttyä enkä mie tätä mihinkään vaihtais. Kävin mie tuossa muutaman vuoden pyörähtämässä pääkaupunkiseudulla ja Varsinais-Suomessa töissä ja koulussa, mutta kyllähän se niin on että veri veti takasi, toisinsanoen siis perhe. Samalla kun luin ihteni parturi-kampaajaksi niin kävin sammaansyssyyn ripsienpidennyskoulutuksen. Eniten innostun parturina haastavista töistä, olipa ne sitten isot muodonmuutokset, värjäykset tai parrat niin bring it! Naisten hiuksetkin on ehdottomasti miun juttu, tykkään leikata sekä naisten että miesten hiuksia vaikka olenkin erikoistunut miesten hiuksiin ja parranmuotoiluun, eli monipuolisesti tykkään tehä vähän kaikkea! Työt pyrin toteuttamaan asiakkaan toiveita kuunnellen, mutta kyllä mie sinne omaa näkövinkkeliä aina heitän mukaan, koska kyllähän se pittää kertoa jos ammattilaisen näkövinkkelistä työ ei tulis näyttämään hyvältä! Miun mottona mie piän sitä, että myö ei eletä sen tukan tai parran kanssa 24/7 vaan asiakas, joten penkistä ei nousta ennenkun se on mintissä.

Vahvuudet: Parrat ja hiustenleikkaukset, värjäykset, ripsienpidennykset

 

 

 

Jenni

Parturi-kampaaja

Ootko kaivannut Caveen aikaa iltaisin? Hei nyt se on mahdollista kun mie hyppään remmiin! Teen hommia Cavessa muutamana iltana viikossa muiden töiden ohella. Oon taitava värjääjä ja varsinkin vaalennustyöt on miun juttu! Koulun oon käynyt tässä Joensuussa ja näihin likkoihin tutustuin töiden merkeissä paikallisessa parturiliikkeessä, jonka jälkeen kävin työskentelemässä Hairlekiinissa. Nyt kaipaan muiden töiden ohelle kuitenkin tukkahommia, viipyilemisiin!

P.s. Päivitellään kuva mahdollisimman pian 😀

 

Kimmo

Koulutettuhieroja 

Olen valmistunut hierojaksi Helsingissä 2018. Hierojan työt aloitin Helsingissä ja 2019 muutin Joensuuhun, jossa jatkoin hierojan töitä. 2020 alotin hierojan erikoisammattitutkinnon suorittamisen, joka on tällä hetkellä loppusuoralla. Teen klassista, urheilu-, purentalihas- ja imukuppihierontaa. Jokaisen asiakkaan kanssa pyritään löytämään oikeat tavat helpottaa lihaskireyksiä ja rentouttaa oloa. Käytän perus hierontatekniikoiden lisäksi faskiatekniikkaa, MET-lihasenergiatekniikkaa ja mobilisoivaa hierontaa.

Jokainen asiakas on yksilö, jota hoidetaan yksilöllisesti. Tervetuloa hierontaan!

VAHVUUDET: Kipuongelmien havaitseminen ja  ratkaisu, helpostilähestyttävyys ja rennon rempseä ote, mutta jämäkkä!

Kimmo aloittaa Caven kellarissa 4.4.. Varaa aika huhtikuulle 31.3. mennessä niin saat 20% alennuksen. Aikaa hierontaan pääset varaamaan tästä

 

 

Siun esittely tähän?

Me halutaan kasvattaa meijän poppoota rempseällä hiusalan ammattilaisella!

Ootko haaveillut työpaikasta, jossa saat olla oma hullu itsesi, just niin räväkkä kuin oot? Me halutaan, että meillä jokainen voi lyödä ALL IN ja antaa persoonansa ja ammattitaitonsa näkyä. Millaisia töitä sie haluut tehdä? Ootko värjäämisen, parranajon tai kampausten intohimoinen väkertäjä? Omalla osaamisella ja aktiivisuudella saat tehdä just sellaisia hommia, mistä sie nautit. Vatsalihakset kannattaa olla kunnossa sillä naurua meillä riittää niin että massuun koskee!

Tarjolla on paikka huippu tyypille joko osa-aikaisena, 2-3 päivää viikossa tai kokoaikaisena  yhteistyöyrittäjänä.

Kurkkaa työpaikkailmoitus mollista ja lähetä meille vapaamuotoinen hakemus jossa annat persoonasi ja intohimosi parturointiin näkyä!

Opiskeletko parturiksi tällä hetkellä?

Myö otetaan myös mielellään harkkareita meille oppiin! Tuu ihmeessä käväisemään ja kysymään harkkapaikkaa.

Oothan rempseä ja ulospäinsuuntautunut tai et ainakaan säikähdä meitä rämäpäitä 😉

Sopivalle, yrittäjähenkiselle, tyypille tarjolla myös hommia kiireaikoina 🙂