KIVAA JUHLAA JA KOKOUSTA.

LOUNGE CAVE – kokoustila ja juhlatila Joensuun keskustassa

MITÄ ON LOUNGE CAVE?

Jotain ihan uutta, moneksi muuntuva kokous- ja juhlatila Joensuun keskustassa.

Etsitkö tilaa yrityksellesi kokouksen pitoa varten tai haluatko järjestää ikimuistoiset polttarit tai syntymäpäivät? Lounge Cavessa voit järjestää tapahtuman kuin tapahtuman!

Meijän ja yhteistyökumppaneiden avustuksella onnistuu tapahtumat myös avaimet käteen periaatteella. Räätälöidään just teijän tarpeisiin sopiva paketti – vain taivas ja katto on rajana!
Teijän poppoo voi viihtyä alakerrassa omalla porukalla ja me yläkerrassa laitetaan teidän kuontalot kuntoon tai sitten voidaan järjestää teille vaikka bändi musisoimaan tahi vaikkapa rentouttava jooga ja tarjoilut tietenkin vimpan päälle.
Vaihtoehtoisesti voit vuokrata pelkän tilan ja järjestää tilaisuuden itse.

KENELLE?

Kaveruksille, opiskelijoille, partypiippöleille, lukupiireille, asiantuntijoille, ainejärjestöille, työporukoille, juhlakansalle, sinulle
Yrityksille: Kokoukset, koulutukset, tyky, asiakasillat, myyntitilaisuudet
Yksityishenkilöille: Synttärit, polttarit, illanvietot, juhlat

Käyntiosoite:
Koskikatu 11, alakerta
80100, Joensuu

Lounge Cave kokoustila / juhlatila:

Osoite: Koskikatu 11, (alakerta), 80100 Joensuu

Pinta-ala: 150m² jaettuna kahteen osaan

Oleskelutila: 7,6m x 7,9m

Salitila: 6,3m x 13,5m

Vuokrausaika: Sovittavissa tapauskohtaisesti, tiloista tulee kuitenkin poistua 23.45 mennessä, Barber Caven aukiollessa myös tunti kerrallaan.

Varustelu: Lounge Cavesta meillä löytyy 75” 4K televisio, jossa siulla on käytössä Disney + sekä Spotify palvelut meijän puolesta. Lisähöysteenä löytyy telkkariin yhistettynä Samsung soundbar, joka tarjoaa hyvät jytkeet niin leffailtaan kuin kemuihinkin.

Iltaa vietät mukavasti meijän oleskeluryhmällä, sen ääreen mahtuu helposti 10 henkeä. Ison salin puolelle pöytien ääreen istumaan pääsee kevyesti 30 henkeä. Emme suosittele tiloja yli 50 hengen tilaisuuksiin.

WC

Keittiö: Jääkaappi, kahvinkeitin, mikroaaltouuni, kahvikupit ja lautaset 30 hengelle, erilaisia tarjoiluastioita, aterimia, leikkuulautoja, astianpesukone ja siivousvälineet.

Hyvä ottaa huomioon: Tilamme on matalahko, jonka vuoksi emme suosittele “Put your hands up in the air” -bileitä. Tila sijaitsee kellarikerroksessa, jonne ei ole esteetöntä kulkua suoraan Barber Caven liiketilojen kautta. Lähes esteetön kulku voidaan järjestää autohallin kautta sen ollessa käytössä. Katossa kulkee putkia, joista silloin tällöin kuuluu veden virtaus ja muuta pulpatusta – tämä silloin, kun yläkerran liikkeet ovat auki. Mikäli epäilet tilan soveltuvuutta käyttötarpeeseen, käythän tutustumassa tilaan ennakkoon 🙂

Miten varata: Tilan voi varata varauskalenterimme kautta alavalikosta Lounge Cave tai laittamalla Suville sähköpostia. Myös lisäpalvelut vuokraukseen varattavissa sähköpostilla. Tilaan voit tulla tutustumaan ennen varaamisesta Barber Caven aukiollessa, jos haluat tilan esittelyn kannattaa meille soittaa ja varata aika ennakkoon.

 

Lounge Cave kokous- ja juhlatilan hinta:

Alla pääset vilkuilemaan meiän esimerkki hintoja. Kiinnostuitko tiloistamme? Ota yhteys Suviin ja katsotaan teille sopiva kokonaisuus.

Hinnat sisältävät alv 24%

Päiväkäyttö: Barber Caven auki ollessa, myös tunti kerrallaan. Tuntiveloitus, Alkavalta tunnilta 50€/h
Päivävuokra klo 10-17: 160€
Huomioithan, että päiväaikaan tilaan kuuluu äänet parturista ja samaa WC-tilaa käyttävät myös parturin asiakkaat.

Iltakäyttö MA-TO klo 18-22 alk. 180€ / ilta,

Iltakäyttö VIIKONLOPPUISIN & ARKIPYHINÄ klo 18-23.45 alk. 350€ / ilta

Huomioithan, että tilasta on poistuttava klo 23.45 mennessä ja että asiakas vastaa tilan siivouksesta, ellei sitä ole tilattu Lounge Cavelta.

Aktiviteetit: Kysy tarjous!
Voimme järjestää tapahtumaasi erilaisia aktiviteetteja, esimerkiksi viini- tai olutjoogaa, tastingejä, karaokea, ekoaseammuntaa.

Karaoke -vuokrauksen yhteydessä 80€/ilta. Voitte tulla myös laulamaan “vain” karaokea. Karaokevuoroja varattavissa perjantaisin ja lauantaisin kahden tunnin vuoroissa. Ei erillistä tilavuokraa, jos 60€ myyntitakuu baarin antimista täyttyy.

Oluttasting Caven tapaan  – Valittavana kolmen tai viiden oluen tasting.

Olut- tai viinijooga – Tunti joogaa, jonka jälkeen 15 minuutin mittainen loppurentoutus. Valintasi mukaan olut tai viini.

Juhlakansan tuolijooga – Tämä jooga onnistuu juhlakansalta istualteen, joten hameväen ei tarvitse nykiä helmoja alaspäin. Joogaa 45 minuuttia ja 15 minuutin loppurentoutus.

Varausmaksu, hyvitetään vuokrauksen loppusummasta: 80€
Tilan tavanomainen siivous tapahtuman jälkeen, ennakoon tilattuna: 150€
Siivousta ei ole suoritettu tai se on tehty puutteellisesti: 180€
Erityistä huomiota vaativa siivous: hinnoitellaan siivoustarpeen ja aiheutuneen vahingon mukaan.
Huonekalujen paikoilleen laittaminen: 50€
Avainten palautus myöhässä: 50€
Avaimen kadotessa tai vioittuessa, syntyneistä kustannuksista vastaa vuokraaja.
Vartijan hälytysmaksu: 150 €
Laskutuslisä: 5€/lasku
Voimme järjestää tilaisuuteenne myös tarjoilua yhteistyökumppaneiltamme. Tarjoiluista sovittava hyvissä ajoin ennen vuokrauksen alkua.